Tennis

Sportmassage / Fysio

Sportmassage

Onze sportmasseurs zorgen ervoor dat uw lichaam weer in optimale conditie komt. Na een zware training of wedstrijd zorgt een sportmassage ervoor dat de spanning in uw spieren minder wordt en afvalstoffen sneller worden afgevoerd, zodat het lichaam zich sneller kan herstellen. Daardoor voelt u zich weer sneller fit na een training of wedstrijd.

Ook voorafgaand aan een wedstrijd is een sportmassage aan te bevelen. Een massage voor het sporten zorgt ervoor dat uw spieren soepel zijn en draagt bij aan een betere doorbloeding. De kans op een blessure wordt hierdoor minder en het bevordert de genezing van een herstellende blessure.

Een sportmassage is goed voor iedereen die beweegt of regelmatig sport!

Fysiotherapeut

Voor veel mensen zorgt sporten voor een stukje ontspanning waardoor we ons geestelijk en fysiek beter voelen. Niets is vervelender als je niet kunt sporten door een blessure of andere lichamelijke klachten.

Heb je last van een blessure of van andere lichamelijke klachten, dan kunt u terecht bij onze fysiotherapeut. Onze fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u om van uw klachten/blessure af te komen zodat u weer klachtenvrij kunt bewegen en sporten.

Ook voor het tapen van gewrichten kunt u terecht bij onze fysiotherapeut.