Het team

Nick de Stigter

Eigenaar

Een jongeman uit het jaar '87 die erg gedreven is voor wat sporten betreft.

Voor mij is sporten een belangrijke behoefte die zich steeds weer herhaalt. Zelf train ik minimaal 3x per week. Als ik dat niet doe, voel ik me niet fit en vermoeid. Het 2x sporten in de week moet voor iedereen te realiseren zijn. Op het moment dat je 2x per week intensief sport, vervul je de behoefte die je lichaam nodig heeft . Ook merk je dat je meer energie en levenslust hebt, wanneer je meer beweegt.

De term afvallen komt bij velen helaas bekend voor. Om je lichaam op gewicht en in balans te krijgen, is sporten een absolute noodzaak. Natuurlijk is ook voeding een uiterst onmisbare factor in deze. De combinatie sport en voeding werkt geweldig in dit proces. Onder de noemer sporten valt natuurlijk ook wandelen en fietsen etc. maar er is meer nodig om het lichaam te krijgen waar je elke dag weer op hoopt.

Mijn werkwijze is gebaseerd op de behoefte en doelstelling van de klant. De klant vertelt zijn of haar wensen en doelstellingen zodat we samen een perfecte trainingstijd tegemoet kunnen gaan waarin we de doelen gaan realiseren. Er zijn 1000 verschillende oefeningen en trainingsvormen, dus wees niet bang dat het trainen saai wordt. Wanneer het trainen en de oefeningen als leuk worden gezien, is het natuurlijk nog makkelijker om je doelstelling(en) te bereiken.

Ik werk met 2 verschillende methoden. Namelijk de PP-methode en de SMART-methode. De eerste heb ik zelf geïntroduceerd. Ik ben sinds 2005 actief in de sportwereld, in die tijd heb ik heel erg gemerkt dat PP, Prestatie en Plezier geweldig samen gaan. Het is een magische samenwerking. Als je doelen bereikt, heb je plezier en als je plezier hebt, bereik je doelen. Dus deze 2 dingen kunnen absoluut niet zonder elkaar. Smart wilt zeggen: Specifiek trainen, Meetbaar trainen, Acceptabel trainen, Realistisch trainen en Tijdgebonden trainen.

Tot snel!