Personal Training

Personal Training

Wanneer u een Personal Trainer in de arm neemt, kiest u ervoor om één op één te gaan trainen met alle persoonlijke aandacht voor u zelf. Uiteraard is het ook mogelijk met twee personen te trainen. Zelfs in groepsverband is mogelijk.

Zeg nou zelf, wie is er tegenwoordig tevreden met zijn of haar lichaam. Jammer genoeg zijn er teveel mensen ontevreden over hun eigen lichaam. Er wordt geklaagd over te veel vet, een slappe huid, slechte conditie en over te weinig zichtbare spieren. Zo zijn er nog tientallen zaken op te noemen waar we ons mee bezig houden. Aan dit alles is uiteraard iets te doen, verbranden van vet, opbouwen van spieren, slanker en strakker worden. Dit alles kunt u bereiken door GERICHT te trainen. Dus stel het niet langer uit door te zeggen dat je morgen gaat beginnen. Want helaas is morgen elke dag, dus komt de dag dat we ons lichaam krijgen zoals we willen, nooit.

Uiteindelijk is het zover, je bent tevreden met je lichaam. Hierdoor voel je je niet alleen fitter maar ga je vaak ook veel beter in je vel zitten, zowel op de letterlijke manier als de figuurlijke. Ook is het natuurlijk zo dat je zonder extra gewicht en door de juiste training op een gezonde manier leeft. Dit is uiteraard ook een belangrijk motief om bewust met je lichaam bezig te zijn. Bij dit laatste komt ook een stukje voeding kijken, waar wij u graag over adviseren.

Mogelijkheden voor u!

Trainen in de sportschool

De trainingen die u krijgt van uw personal trainer vinden plaats in een ruim opgezette sportzaal. Er zijn daar tal van mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Als u daar personal training krijgt, heeft u de gehele zaal tot u beschikking. Er zullen geen andere mensen aanwezig zijn. Het is daarom de ideale locatie om ongestoord te kunnen trainen.

Trainen bij u thuis

Thuis trainen kan natuurlijk ook! Als u thuis beschikt over een geschikte ruimte of tuin, is trainen bij u thuis mogelijk. Uw personal trainer zal voor de benodigde materialen zorgen, zodat u niets tekort komt!

Trainen in de buitenlucht

Denk hierbij aan trainen in de polder, in het bos, op het strand of in een park. Ook hier kunnen de benodigde materialen gemakkelijk heen vervoerd worden.

Tarieven

Trainen is al mogelijk vanaf 45 euro.