Overig

Spelers

Justin Eleveld

Mijn naam is Justin Eleveld en geboren 26 mei 1992 te Enschede waar ik nu nog steeds woon. Vanaf mijn 4e jaar ben ik begonnen met tennis en voetbal, maar moest op een gegeven moment een keuze maken tussen beide sporten.

Mijn passie lag het meest bij tennis en heb uiteindelijk daar voor gekozen. Tijdens mijn tenniscarrière heb ik vele mooie en minder momenten gekend. Ik ben de hele wereld zo’n beetje gezien en daarnaast ook goede resultaten geboekt. Blessures hebben mij helaas wel regelmatig parten gespeeld, waardoor ik het professionele circuit achter me neer heb moeten leggen. In Nederland ben ik bij de jeugd 5 keer Nederlands kampioen geworden.

Verder heb ik veel internationale toernooien gespeeld waaronder alle Grand Slams en heb ik op plaats 17 van de ITF-junioren ranking gestaan. De mooiste overwinningen heb ik in Australië geboekt, want hier heb ik in de enkel het voorbereidingstoernooi op de Australian open gewonnen(grade 1) en won ik de dubbel van de Australian open.

In het senioren circuit was het mijn doel om definitief door te breken naar de top, maar werd ik helaas te vaak tegengehouden door blessures waardoor dit zo goed als niet meer mogelijk was. Al met al ben ik nu weer blessure vrij en geniet ik weer volop van het tennis. In 2015 ben ik ongeslagen in het heren enkelspel en mijn doel is om zo snel mogelijk weer in de top 10 van Nederland terug te komen.