Overig

Ervaringen

Recencies over Tennis Vakanties

Karin & Theo van Doorn

"We hebben het super goed gehad en willen je daar nogmaals voor bedanken. "In de bal" en "uit je dak", het zat er allemaal in. Wij geven de reis een dikke 10. Fly me high Ibiza sky."

André Gelauf

"Ibiza 2015 was een tennisvakantie waar alles samen kwam: een prachtig tennispark, heerlijk weer, een hotel met prima faciliteiten, mooi weer, een gezellige groep tennisvakantiegangers, een fantastisch eiland met vele mogelijkheden en natuurlijk niet te vergeten de zeer gemotiveerde en inspirerende trainers. Kortom een uitstekend georganiseerde tennisvakantie die absoluut de moeite van het herhalen waard is!!!"

Freek Zuidam

"Goed verzorgde vakantie. Alles wordt geregeld. 2 keer per dag 1,5 uur trainen. Daarna voldoende tijd en mogelijkheden om andere dingen te doen.oa zwembad, fitness, massages en sauna aanwezig. Viermaal per dag is er een buffet. Waar voldoende keuze is.!"

Masja van Peet

"Inmiddels 4x mee geweest op tennisvakantie. Een heerlijke sportieve vakantie in een prachtig hotel. 2x anderhalf uur tennissen per dag op je eigen niveau met leuke trainers. Het doel van de vakantie lekker sporten en ontspannen met een gezellige groep mensen die met jou dezelfde hobby hebben. Na het tennissen genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant of heerlijk ontspannen in de hamam. Volgende keer ga ik zeker mee."

Thomas Wright

"Viva Tennis Ibiza was extremely happy with our experience working with Nick De Stigter tennis training. Their trip seemed to be very well organised and professional. It was a pleasure welcoming the group each day at our facility. All of the coaches and clients were very pleasant and perfect guests. It was a great experience working with Nick and we really look forward to welcoming him and his team on Ibiza again soon."

Recencies over Tennis Training

Lisanne Waterham

"Nick de Stigter Training & Coaching is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Zij weten wat ik kan en wat mijn niveau is dus ik vind het prettig om daar bij te blijven trainen. Kunnen erg goed differentiëren en op ieder niveau sterke trainingen neerzetten. Gedurende de training zijn de trainers serieus maar ook zeker in voor een praatje en een grapje, wat de training altijd ook gezellig maakt en waardoor je graag naar de training toe gaat. De trainers zijn echte doorzetters, zelfs in de regen gaan alle lessen door en wordt het niet gelijk afgezegd, daardoor laten zij zien dat het doorzetters zijn en niet bij het minste of geringste een afzegging doen. Wat ook erg leuk is, zijn de tennisvakanties waar je overdag 2x training krijgt. Dit jaar ga ik voor het eerst mee, naar Ibiza, ik ben enorm benieuwd en heb al veel goede verhalen gehoord dus ik heb er enorm veel zin in! Als de tennistrainer ziek is of door andere omstandigheden zelf geen les kan geven (bijv. als hij op tennisvakantie is) dan zorgen zij voor passende vervanging. Kortom, Nick de Stigter Training & Coaching is een betrouwbaar bedrijf waar ik graag bij train en nog lang lol mee wil beleven!"

Freek Zuidam

"Oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. Tussentijdse tips worden er per persoon gegeven."

Jelle & Masja van Peet

"In de zomer en winter trainen bij Nick de Stigter. Gezellig trainen in een groep of privé allemaal even leuk. Gevarieerde training afgestemd op het niveau van de groep of speler. Met als doel om persoonlijk te groeien en het spel te leren spelen ook mentaal. Nick is altijd vrolijk en positief op de baan of het gaat om een volwassen speler of om een groep kinderen het maakt hem niets uit. Wij gaan altijd graag naar de training."

Ferry & Rianne

"De lessen zijn leuk, leerzaam en lekker intensief. De oefeningen worden goed uitgelegd en tijdens de oefeningen worden goede tips gegeven voor verbetering. De lessen gaan altijd door en worden elke keer weer met veel enthousiasme gegeven."

Recencies over Personal Training

Liesbeth van Harten

"Ik doe aan sport, al jaren. Dat wil zeggen ik zit zeer regelmatig op de racefiets, ik hockey in wedstrijdverband, sta heel af en toe op de tennisbaan, want zonder bewegen kan ik niet. Maar met fitness had ik niet zoveel. Kortom ik ben best goed bezig, vind ik. En dan verschijnt Nick op het toneel. Natuurlijk ben ik goed bezig, door zoveel te bewegen. Maar Nick leert mij op een andere manier naar sport te kijken. Met bewegen (conditie opbouwen) alleen kom je er niet. Kracht en spiermassa opbouwen is zeker zo belangrijk. En dus gaan we aan de slag. 1x per week grenzen verleggen. Boksen, “simpele, maar hele zware” springoefeningen, gewichten, kettlebels, buikspieroefeningen etc. Ik begin het zelfs leuk te vinden…, de motiverende, opbeurende woorden van Nick helpen natuurlijk enorm. Mijn sessie begint en eindigt met het meten van mijn vetpercentage, gewoon omdat dat voor mij de kick is. En het laat zien wat er gebeurt als je goed traint (of als je een week minder goed bezig bent geweest). Ik voel me krachtiger en fitter en kan iedereen een personal coachingstraject van Nick de Stigter aanbevelen."

Masja van Peet

"Begin dit jaar begonnen met personal training. Inmiddels ruim 20 trainingen gehad en met resultaat. Lekker het uiterste van jezelf vragen onder begeleiding van Nick de Stigter. In een groepje van max 6 personen elkaar uitdagen, net even iets meer te geven als je normaal zou doen. Als je er behoefte aan heb met een persoonlijk voedingsadvies en aan het begin- en einde van iedere training een weeg moment. Ik kan me niet voorstellen niet meer te trainen. Geweldig!"

Corné de Mik

"Nick heeft me in de afgelopen jaren tijdens de trainingen geleerd nooit op te geven en in je zelf te blijven geloven. De training is elke week weer iets om naar uit te kijken!"